woensdag 6 juni 2012

Schokkend!! CDA,Pvda,VVD grondleggers Politieke Unie vanaf 1992!

Een verhelderend stuk over het laten ontstaan van de Politieke Unie.
Het begon allemaal met het ondertekenen van het verdrag van Schengen in 1985 en die in 1995 in werking trad.Daar begon het afbakenen van het gebied wat een Verenigde Staten van Europa moest worden.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Verdragen_van_Schengen
Vanaf 1992 werd dit met het ondertekenen van het Verdrag van Maastricht ingang gezet.
Hieronder via wikipedia kun je zien dat men in 1992 al wist dat de Politieke Unie er moest komen.
Stapsgewijs wordt de Europese Economische Gemeenschap veranderd in Europese Gemeenschap en begint het inleveren van Soevereiniteit aan de EU.
Via deze Link is de droom begonnen van Politici om een Verenigde Staten van Europa te stichten.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_van_Maastricht
We worden dus al vanaf 1992 met een kluitje het riet ingestuurd!
Partijen zoals de VVD en het CDA die nog steeds vaag blijven over de Politieke Unie zijn dus oneerlijk.
Het verdrag in 1992 werd ondertekend door Lubbers III.
Een kabinet bestaande uit het CDA met 54 zetels en een PvdA met 49 dit kabinet is de grondlegger namens NL van de Politieke Unie ingezet met het ondertekenen van het Verdrag van Maastricht.
Kabinet Lubbers III
 http://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinet-Lubbers_III
De volgende stap is het Verdrag van Amsterdam uit getekend okt 1997 in werking op Mei 1999
http://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_van_Amsterdam
Namens de Kabinetten Kok I en II (PAARS I en II) 1994-1998 1998-2002 PvdA,VVD,D66
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinet-Kok_I
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinet-Kok_II
In 2001 volgt het verdrag van Nice.
Het akkoord werd moeizaam bereikt. Bovendien stemde Ierland in oktober 2001 in een referendum tegen het verdrag, omdat naar de mening van de Ierse bevolking het verdrag van de Europese Unie een militaire unie maakte. Dat streed met de neutraliteit van Ierland. Na verklaringen door de EU over het waarborgen van de Ierse neutraliteit vond in oktober 2002 de herkansing plaats in een nieuw referendum, waarbij het verdrag wel werd aangenomen. De Nederlandse Tweede Kamer aanvaardde het verdrag zonder veel tegenstemmen.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_van_Nice
Het ondertekenen gebeurde tijdens het kabinet Kok II
Wederom weer een grote stap ingezet in 1992 met als doel de Politieke Unie.
Invoering van de gezamenlijke munt de EURO ondertekende intentie tijdens Verdrag van Maastricht uit 1992
Euro ging in op 1januari 2002 tijdens het kabinet Kok II PvdA,VVD,D66.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Euro
In 2005 wilde men weer een grote stap zetten doormiddel van de Europese Grondwet.
Dit gebeurde onder voorwerk van de Kabinetten Balkenende 1-11
Waarin prominent de grondleggers en verdere uitwerkers van de Politieke Unie het CDA en de VVD aanwezig waren.
Het uitgeschreven Raadgevende Referendum werd door het volk met 2/3 meerderheid afgeschoten.
De eerste signalen dat de Nederlandse Burgers helemaal niet zaten te wachten op een Europese Superstaat ingezet in 1992.
Onder Balkenende III werd op 13 december 2007 het verdrag van Lissabon ondertekend
Volgens de preambule was het doel "het door het Verdrag van Amsterdam en het Verdrag van Nice op gang gebrachte proces te voltooien teneinde de doeltreffendheid en de democratische legitimiteit van de Unie te versterken en haar optreden samenhangender te maken."[1] De belangrijkste wijzigingen die besloten lagen in het Verdrag van Lissabon betroffen de afschaffing van de Europese pijlerstructuur, het toegenomen belang van het stemmen via gekwalificeerde meerderheid in de Europese Raad, een grotere rol voor het Europees Parlement en de introductie van een voorzitter van de Europese Raad en de Hoge Vertegenwoordiger voor buitenlandse zaken. Ook het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie werd rechtskrachtig.
Het Verdrag verving de door de Franse en Nederlandse kiezers in 2005 verworpen Europese Grondwet, hoewel de verschillen vooral uiterlijk zijn[2]. Volgens de Britse denktank Open Europe zou 96% van de tekst gelijkaardig zijn. Valéry Giscard d'Estaing noemde de wijzigingen 'cosmetisch'.[3]
De eigenlijke door de Nederlandse kiezer weggestemde EUgrondwet uit 2005 trad gewoon in werking op 1 dec 2009.
Balkende I t/m 111 hebben dus wederom grote stappen gezet.
Het Verdrag van Lissabon heeft het volgende als doel
De geconsolideerde versies van deze documenten vormen de wettelijke basis voor de Europese Unie.
en dus kun je zeggen dat na het ondertekenen van dit verdrag de grootste stap werd gezet tot het vormen van een Politieke Unie.Ergerlijk is dat de Nederlandse Burgers niets is gevraagd na het inzetten van deze Unie na 1992 Maastricht.
We hebben één keer in 2005 mogen stemmen en we waren in meerderheid tegen deze Politieke Unie.
De zittende Politieke Macht is gewoon doorgegaan met het realiseren en is daarbij totaal uit het oog verloren dat men Volksvertegenwoordiger is.
Conclusie na 1992 stond alles al vast en is men stapsgewijs verder gegaan met het uitwerken van het plan het realiseren van een Politieke Unie.
De volgende partijen van Lubbers III,Kok II en II,Balkenende 1 t/m 4 zijn dus de hoofdverantwoordelijke voor het uitvoeren van deze plannen tot en met het belangrijkste verdrag tot nu toe het Verdrag van Lissabon.
Opsommend naar zetelaantal en dus macht.
LubbersIII CDA 54 PvdA49       7 NOV 1989- 22 AUG 1994 - Verdrag van Maastricht grondlegger Politieke Unie en Euro!
Kok I  PvdA37 VVD31 D66 24    22 AUG 1994-3 AUG 1998-  Verdrag van Amsterdam
Kok II PvdA45 VVD38 D66 14    3 AUG 1998- 22 JULI 2002- Verdrag van Nice en invoering Euro
Balk I CDA43 LPF26 VVD24       22 JULI 2002- 27 MEI 2003 -Voorwerk EU grondwet
Balk II CDA44 VVD28 D66 6       27MEI 2003- 7 JULI 2006   - 2005 afgewezen EUgrondwet via Raadgevend Referendum!
Balk III CDA44 VVD27                 1JULI 2006- 22 FEBR 2007 - Voorwerk Verdrag van Lissabon
Balk IV CDA41 PvdA33 CU6       22 FEBR 2007- 14 OKT 2010 - Ondertekening Verdrag van Lissabon Grondwetgeving feit!
Na zetelkracht en dus macht kunnen we de volgende partijen verantwoordelijk houden.
De grootste na het ondertekenen van het verdrag waar alle intenties voor een Politieke Unie stonden ondertekend het Verdrag van Maastricht.
CDA 54 EN PvdA 49
Daarna tellen we ze op tot en met Balkende IV want toen werd de Grondwetgeving via het verdrag van Lissabon een feit.Het is niet voor niets 96% van de afgewezen EU grondwet.
CDA 226 ZETELS sinds Lubbers III
PvdA164 ZETELS sinds Lubbers III
VVD 148 ZETELS sinds Kok I
D66 44 Zetels sinds Kok I
LPF 26 sinds Balk1
CU 6 ZETELS sinds Balk IV
Met deze partijen en dan vooral de enorme invloed op de momenten dat er stappen konden gezet worden naar het realiseren van de Politieke Unie kun je concluderen dat het CDA,de Pvda ,de VVD verantwoordelijk zijn voor deze realisatie.
Hierbij kunnen D66 en GL gevoegd worden omdat die openlijk uitkomen voor een Politieke Unie.
Het CDA en de VVD blijven vaag net zoals de Pvda maar dat doen ze als sinds 1992 en dus gaan de plannen gewoon door wanneer deze partijen na 12 sept groot genoeg zijn om een kabinet te vormen of voor een meerderheid te zorgen in de 2de kamer.U bent gewaarschuwd!!
#UPDATE een site waarin U de feiten kunt vinden over bijvoorbeeld het grondwettelijk karakter van het Verdrag van Lissabon.Het was toch niet de afgewezen EU grondwet?Of toch wel bewijzen genoeg.
  http://eur-lex.europa.eu/nl/treaties/index.htm            


2 opmerkingen:

VeggenteRay zei

Bent U het eens met de geschreven Blog dan wordt delen ten zeerste gewaardeerd.Dank.

Unknown zei

Dit is niet alleen ten behoeve van de chauffeurs, maar ook voor onze bouwvakkers schilders tegelzetters loods/ magazijn/ agrarisch personeel en alle bedrijfstakken meer, we moeten de overweldigende grote Tsunami van goedkoop kwartjesvolk uit Oost Europa met alle middelen die we kunnen inzetten, tegenhouden. Van gewone eerlijke concurrentie is allang geen sprake meer, want van deze belachelijke lage loon landen kunnen wij nooit of te nimmer niet meer winnen. Ze zorgen nu ervoor dat onze eigen beroepsbevolking, massaal naar huis gestuurd worden, en dat alle bedrijven met bosjes tegelijk failliet gaan, en het beetje geld wat ze verdienen gaat mee naar het land van herkomst en wordt niet eens hier uitgegeven. Onze politieke leiders, die zich als een goede huisvader zouden moeten gedragen, zijn het contact en de affiniteit met de werkvloer helemaal kwijt, en weten niet meer waar ze over praten. Ze zijn bezig Nederland BV, helemaal met mokerslagen aan gort te beuken. Voor vele families en bedrijven is het leed niet meer te overzien, en komen nooit meer uit de smerige beerput, waar we zonder mededogen blindelings in gemanoeuvreerd zijn door sommige hele slimme groeperingen en personen zonder scrupules, die echt vet betaald worden of zijn geweest in het verleden. Zelfs de Polen en de Tsjechen zijn er nu mordicus op tegen dat de volgende landen Roemenië Bulgarije Turkije Oekraïne en ga maar door, NU bij het Schengen verdrag komen want zelfs hun kunnen ook daar niet meer van winnen, en wij al helemaal niet meer. Je hoort links en rechts van fabrikanten en alle andere soorten bazen, dat wij te duur zijn, wat een gelul, het hele leven is hier nou eenmaal zo duur. We moeten met hoge spoed onze toekomst en die van onze (klein)kinderen proberen veilig te stellen, en te redden wat er nog te redden is. Het is allang 5 voor 12 geweest. Teken deze petitie, want we moeten het beloofde VETO van Duitsland steunen en bewerkstelligen dat het behandeld wordt in ons parlement, met een voor ons allen positief resultaat.