woensdag 9 mei 2012

#RT MulticultureleDroom bleek "HaagseWerkelijkheid"achter deHaagseDijken

De Politiek uit de jaren 60 van de vorige eeuw had een droom.
Een Nederland dat zou bestaan uit mensen van allerlei afkomst.
Mensen die de oorspronkelijke bewoners kwamen verrijken met hun meegebrachte cultuur en Godsdienst.
Open staan en leren van elkaar en genieten van de Rijkdom die dat zou opleveren.
Wanneer je hier als mens met je hart naar kijkt dan wordt je verwarmt vanbinnen en voel je de rijkdom.
Nederland zette namens de Politiek en de daar omheen liggende organisaties de Grenzen open om deze Multiculturele droom te verwezenlijken.
Mensen kwamen via tewerkstellingen de zogenaamde Gastarbeiders en via soepele Asielprocedures en nadat de Gastarbeiders mochten blijven kwamen familieleden en aanverwanten.
Nederland werd massaal open gesteld door de Politiek zonder ook maar iets van de Immigranten en Asielzoekers te eisen.
Het zou allemaal vanzelf goed komen.Het Volk werd niets gevraagd maar de Nederlandse burgers waren zo tolerant dat zou ook allemaal goed komen.Een beetje aanpassen van onze kant en dan lag er een Verrijkt Nederland in het verschiet.
We waren al zo rijk met onze Verzorgingsstaat van de wieg tot het graf en daar kwam nu een Nederland bij met mensen van allerlei culturen die hand in hand met elkaar door het leven zouden gaan..
Tjonge denk je eens in wat zou dat mooi zijn dacht de Politiek in hun "Haagse Werkelijkheid"
Met Janmaat kwam de eerste politicus die het onderbuikgevoel van de werkelijkheid een stem gaf en de eerste haarscheurtjes kwamen naarboven..
Iedereen die tornde aan deze Multiculturele droom uit de Haagse Werkelijkheid werd getrakteerd op het woord Racist
Janmaat werd door de Multicultipolitiekcorrecten weggewerkt en het werd weer even rustig aan de oppervlakte maar de haarscheurtjes werden scheuren en het onderbuik gevoel van het volk die dagelijks te maken hadden met de nadelen groeide.
Hun vragen werden onder het tapijt geschoven door belanghebbenden van deze droom geopenbaard in de "Haagse Werkelijkheid.".
Bolkensteijn verwoorde de zorgen maar vertrok voorzichzelf naar de EU
Pim Fortuyn volgde maar werd uit de weggeruimd door een laffe milieuactivist die trapte in de haathetze die rondom Fortuyn was gecrieeerd door juist ja de Multiculti Politiekcorrecten want hun droom geopenbaard in hun "Haagse Werkelijkheid" moest doorgaan.
Het Volk rouwde..
In 2006 stond Geert Wilders op en het Volk kreeg weer hoop want de scheuren onder de droom van de Haagse Werkelijkheid waren inmiddels grote gaten geworden waar burgers die dagelijks te maken hadden met de nadelen letterlijk in verzopen omdat men gebukt ging en gaat onder beleid van Multiculti Politiekcorrecten die zich inmiddels verspreid hadden door heel de samenleving en elk aangehaald probleem wegwuifde en onder het tapijt veegde..
Mensen die openlijk uitkwamen voor de nadelen die zij ondervonden van deze Droom werden weggezet als racisten,stigmatiseerders enz.
Nu anno 2012 en ruim 50 jaar nadat de Multiculturele droom zich openbaarde in de "Haagse Werkelijkheid" zijn we een land geworden waar Burgers gebukt gaan onder de steeds groeiende nadelen zit Europa mogelijke oplossingen in de weg en is de Verrijking van deze Multiculturele Droom geopenbaard door Politici in de "Haagse Werkelijkheid" in de Werkelijke Wereld van de Burgers een Nachtmerrie gebleken.
We zijn ruim 50 jaar later verworden tot een land waar de tolerantie ver te zoeken is van Nieuwe Nederlanders naar de Oorspronkelijke en andersom..Blijven de problemen liggen en woekeren en blijven de mensen waarvan verwacht wordt dat ze het Oplossen verschanst in hun Multiculturele droom uit hun "Haagse Werkelijkheid"achter de Haagse Dijken!

Geen opmerkingen: