dinsdag 29 mei 2012

Sharia4Holland laten we het groeien of grijpen we optijd in?

De Islam is here to Stay!
Sinds de komst van de gastarbeiders in de zestiger jaren uit veelal Islamitische landen is de Islam de snelst groeiende Godsdienst in het Westen en in Nederland.
Het over grote deel van de moslims in Nederland is gematigd en houden zich aan de grondwet en om de zoveel jaar maakt men gebruik van hun democratische grondrechten en stemt men tijdens de verkiezingen voor de 2de kamer.
Ik schrijf dit stuk omdat ik me zorgen maak over een het groeiende Salafisme en zelfs Jihadisme in ons democratische land.
Het Salafisme is een radicale stroming in de Islam en ziet graag dat in NL ook de Islamitische wetgeving de Sharia wordt ingevoerd.
Deze stroming wijst dan ook onze democratie af en dus ook onze Grondwet.
Een stap verder gaat het bij het Jihadisme een stroming die de invloed en groei van de Islam wil vergroten doormiddel van het Letterlijke gebruik van het vuur en het Zwaard.
Men wil desnoods met geweld de Islam de Grootste Godsdienst van deze Wereld maken.
Deze twee stromingen willen dat de Islam en zijn heilige boek de Koran gezamenlijk met de Islamitische Wetgeving de Sharia het leven bepaald van zijn gelovigen de Moslims.
Overal in het Westen zie je deze stromingen groeien en men misbruikt daarbij ons recht op het Vrije Woord met dit verschil en daar maak ik me dus zorgen over het oproepen tot geweld tegen critici van de Islam,het verwerpen met grove woorden van onze Westerse democratie.
Men provoceert,men zaait haat,men roept op tot geweld,zelfs moord en dus gaat men hier te ver en schend men de grondwet.
Vandaag in het Vragenuur stelde de PVV de terechte vraag wanneer wordt er in gegrepen?
De Minister van Veiligheid Opstelten van de VVD bleef slap in zijn antwoorden en wilde eerst alle feiten op een rijtje..
Hieronder verwijs ik naar de bronnen en sluit af met de Vraag..
Sharia4Holland laten we het groeien of grijpen we optijd in?
# http://www.shariah4holland.com/
#Salafistische Islam http://nl.wikipedia.org/wiki/Salafisme
#Jihadisme http://nl.wikipedia.org/wiki/Jihad
Sharia http://nl.wikipedia.org/wiki/Sharia
Sharia4Holland  op de Dam waar ben bedreigen uitte tegen onze Volksvertegenwoordiger Geert Wilders.
http://www.youtube.com/watch?v=4U-uW2LoJxs&feature=related
Zoals jullie zagen werd een burger die er wat van wilde zeggen door de politie afgevoerd en mochten de heren van Sharia4Holland hun zegje doen inclusief bedreiging.
Sharia4Holland en al hun zusterpartijen laten we het groeien gezamenlijk met het Salafisme en het geweld gebruikende Jihadisme?Of zeggen we tot hier en niet verder?
Het woord is aan Den Haag maar gezien de antwoorden van Opstelten en de rest van de kamer die niet eens de moeite nam om naar de microfoon te komen op de vragensteller van de PVV de heer van Klaveren na gezamelijk met zijn mede partijlid Fritsma is er niets te verwachten en moeten er blijkbaar eerst doden vallen zoals met Theo van Gogh is gebeurd in 2004.
Den Haag maakt er een sport van om achter de feiten aan te lopen bij allerlei zaken maar dit kan wel eens de grootste vergissing zijn uit de NL geschiedenis en de doodsteek van onze veiligheid en democratie.
Wanneer je dit laat groeien zul je er in de toekomst achter komen wanneer er een keer een grote aanslag zoals in London in het verleden heeft plaatsgevonden.
Deze aanhangers van de Islam hebben lak aan onze normen en waarden en wetgeving en jagen een doel na die kosten wat het kost bereikt moet worden..en die zijn het gevaarlijkst.Men kijkt niet op een leven meer of minder en ook niet die van hun zelf.
Men sterft zonder problemen voor hun goede zaak en dat is de Islam die alles bepaald.
Nederland is gewaarschuwt en de Burgers zien het,de PVV ziet het zoals ook een Pim Fortuyn het 10 jaar geleden al zag.Maar de zittende Politiekcorrecte macht doet niets...
#http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3262665/2012/05/29/Opstelten-risico-dat-leden-Sharia4Holland-radicaliseren-en-geweld-gebruiken.dhtml
# http://www.nu.nl/binnenland/2821944/britse-radicaal-sprak-bij-sharia4holland.html
# https://www.aivd.nl/onderwerpen-0/jihadistisch/jihadistische/
#http://www.nctb.nl/onderwerpen/terrorismebestrijding/wat_is_terrorisme/jihadisme_en_jihadistisch_terrorisme.aspx
# http://www.telegraaf.nl/binnenland/12240235/__Steun_voor_Sharia4Holland__.html
Bent U het met het bovenstaande eens en deelt U ook mijn zorgen teken dan de petitie.
http://petities.nl/petitie/sharia4holland-en-zustergroeperingen-in-nederland-verbieden
In Belgie dreigt het in Molenbeek fout te gaan.Sharia4Belgium roept op tot acties
# http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1447646/2012/06/01/Sharia4Belgium-roept-op-tot-strijd-na-onlusten-Molenbeek.dhtml
#UPDATE 1
http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1448607/2012/06/04/13-leden-Sharia4Belgium-opgepakt-na-weigering-identiteitscontrole.dhtml?utm_source=twitter&utm_medium=web#.T8ywf5qzTBM.twitter
#UPDATE 2
Hackers kraken Sharia4Holland
http://www.telegraaf.nl/digitaal/12304713/__Shariaclub_bedreigd__.html

Geen opmerkingen: