dinsdag 8 mei 2012

#Politiekecorrectheid bij #NadelenMulticultureleSamenleving.#Waarom?

In Nederland en eigenlijk ook in de ons omringende landen zijn er nog steeds grote problemen met de integratie van vaak niet Westerse Allochtonen.
In de jaren zestig kwam de eerste generatie naar ons land op aanvraag van Werkgevers.
In het begin was het de bedoeling dat deze Gastarbeiders weer terug zouden gaan maar de Politiek besloot dat ze mochten blijven.Familie volgde en deze Massa toestroom van Immigranten gaat nog dagelijks door.
Wat me in die 52 jaar vooral is opgevallen is dat men vanuit de Politiek en alle organisaties hier dicht omheen vooral alle voordelen bleef benoemen van deze Immigratie.
Burgers moesten dit vooral als een verrijking van onze samenleving zien en alle nadelen werden niet genoemd of men deed er alles aan om dit te verbloemen en onder het spreekwoordelijke tapijt te steken.
Politici of mensen met een vooraanstaande functie in de Maatschappij die een discussie over de nadelen wilde voeren werden de mond gesnoerd en altijd met een vast riedeltje het Bos ingestuurd door ze te beschuldigen van racisme en haatzaaien deze beschuldigingen aangedikt met de verwijzing naar de tweede wereldoorlog en daarbovenop te spreken over een nieuwe Hitler,Haider,Mussolini enz.
De Burgers die dagelijks te maken hadden met de nadelen van de massa immigratie vonden totaal geen steun voor hun zorgen en dat is anno 2012 nog steeds zo en de zorgen zijn veranderd in ergernissen en boosheid.Het is een tikkende tijdbom en zorgt voor een ongekend sjaggerein
Janmaat ,Bolkensteijn,Fortuyn en nu Wilders gaven deze eerdere zorgen en nu boosheid een stem maar liepen en lopen tegen steeds dezelfde Politiek correcte muur die sinds de komst van de Gastarbeiders is opgeworpen..Nooit was er een meerderheid in de Politiek die de problemen serieus nam laat staan ze op te lossen.
Van de klokkenluiders koste het Fortuyn zijn leven na een Hetze en demonisering op zijn persoongericht.
Wilders ondergaat nog dagelijks deze behandeling en heeft 24/7 beveiliging nodig.
Je vraagt je af waarom de Politiek deze al jaren durende zorgen van de Burgers blijft negeren?
En waarom worden mensen aangepakt die dit aankaarten en op willen lossen?
Waarom worden alleen blanken mensen aangepakt wanneer ze racistische uitingen bezigen tegen bijvoorbeeld Marokkanen?Blanken discrimineren maar Marokkanen naar naar zwarten en blanken en Joden ook alleen dat wordt door Politiekcorrecten ontkent of gauw onder het tapijt geveegd.
Waarom worden mensen aangepakt wanneer ze kritiek hebben op de Islam en hoe deze steeds verder groeit in het Westen en de invloed van de radicale stroming groter en groter wordt?
Wat is toch de achterliggende gedachte achter dit Politiekcorrecte gedrag van de Meerderheid van onze Volksvertegenwoordigers in NL en het Westen?
Racisme komt toch van beide kanten en dat hoor je toch ten alle tijden aan te pakken?
Waarom geven we op deze manier aan minderheden het gevoel dat ze bij alles wat tegen ze werkt ze de racisme en of discrimminatie kaart kunnen trekken?
We geven ze het gevoel dat ze naar ons land mogen komen en alleen maar mogen vragen en we vragen niets terug en bij slecht gedrag of racisme houden we ze de handen boven het hoofd.
Mensen die het moeilijk hebben en in de minderheid zijn ondersteunen is prima ze het gevoel geven dat ze welkom zijn ook.
Niemand schiet er iets mee op ze te pamperen een betere behandeling te geven dan de oorspronkelijke bewoners en wanneer misbruik wordt gemaakt van deze politiekcorrecte behandeling.
Burgers die voor de nadelen van de Massaimmigratie al jaren aankloppen bij de Politiek behandel je correct door deze nadelen serieus te nemen en op te lossen.
De tweedeling die er nu is ontstaan tussen meerderheden en minderheden in ons land is niet de schuld van de Klokkenluiders maar van 52 jaar Politieke correctheid op het onderwerp Massa Immigratie en het alleen maar willen zien van de voordelen.
#Politiekcorrectheid bij #NadelenMulticultureleSamenleving.Waarom?
Enkele antwoorden zouden kunnen zijn.
Multiculturele droom?
Handelsbelangen met Olie leverende landen?
Afkopen schuld omdat wij het beter hebben?
Bang zijn om kritiek te hebben op Moslims/de Islam?
Hoever zouden we zijn als we vanaf de komst van de eerste Gastarbeiders de nadelen vooraf hadden besproken en daar efficiƫnt beleid op hadden afgestemd en de Meerderheid van de Politiek en belanghebbende organisaties zich niet een politiekcorrect Masker hadden aangemeten?
Nederland en het Westen gaat kapot aan Politiekcorrecten wanneer dit Masker opblijft.


Geen opmerkingen: