zaterdag 28 april 2012

Vallen over #KeihardeToon PVV? Of #KeihardSociaalbeleidCDA?

Het Sociaal voor het Buitenland gezicht van het CDA..
Na 1,5 jaar en 7 weken Catshuisberaad is het Gedoogkabinet gevallen.
Geert Wilders en Fleur Agema vonden de 14 miljard extra bezuinigen en dan vooral waarop te gortig en vonden dat ze dit Nederland niet mogen aandoen.
Bezuinigingen op het passend onderwijs,de sociale werkplaatsen,huurtoeslag,kinderopvangtoeslag,PGB en de enorme achteruitgang van de minderbedeelde burgers op hun koopkracht was een brug tever en dus trok Wilders de stekker uit dit kaasschaaf/telraamakkoord die de VVD en het CDA met de PVV wilde opstellen.
De PVV toont hier haar sociale gezicht voor de onderkant van de samenleving waar mensen enorm afhankelijk zijn van elke 10 euro die er extra uitgegeven moet worden voor bovengenoemde zaken.
Je zou zeggen dat een partij die middels oude politieke CDA kopstukken al 1.5 zaagt aan deze Gedoogconstructie zich socialer zou opstellen voor de mindere goden van onze maatschappij..
1,5 jaar lang wrikken,zagen en schoppen op een Partij die een harde toon aanslaat tegen de problemen van onze maatschappij en dan zelf keihard bezuinigen over de rug van mensen die hun hoofd steeds minder bovenwater kunnen houden..
Wie is hier nu keihard?Diegene die met keiharde toon praat en diep in zijn hart opkomt voor de sociale zwakkeren in ons land of diegene die deze toon al 1.5 jaar zwaar bekritiseerd maar vanuit het hart keiharde maatregelen treft tegen de sociaal zwakkeren vanwege het overeind houden van de Brusselse EU en Eurodroom?
Het CDA valt over de Keiharde toon van de PVV en Wilders in het bijzonder maar valt door de mand met zijn zachte toon maar keiharde bezuinigingen over de ruggen van de Sociaal zwakkeren van deze Maatschappij.
Het CDA speelt voor de zwakke landen uit de 3de wereld voor de Verlosser door het budget van ontwikkelingshulp overeind te houden en probeert ons land te verlossen van onze verworvenheden van onze Sociale Verzorgingsstaat..
Geef mij dan maar een keiharde Toon ....

Geen opmerkingen: